De beste stuntsteps

 

Stuntsteps zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Er zijn zoveel verschillende merken dat het moeilijk is om uit te kiezen, vooral als je er nog nooit een hebt gekocht of er niets van af weet. Ook al heb je nog zoveel om uit te kiezen!

Osprey is een groeiend merk, maar ze hebben geweldige stuntstep beschikbaar met unieke grafische ontwerpen waarmee de rijder zeker zal opvallen in het skatepark. De Osprey Pro Stuntstep Grafitti is een blauw en groen ontwerp met ABEC 7 chromen lagers die zorgen voor een soepele en snelle rit. De stevige aluminium rem vertraagt en stopt echter veilig en efficiΓ«nt. Het feit dat het geheel van aluminium is, maakt trucs en stunts gemakkelijker te beheersen voor beginners en stelt de rijder in staat om enorme lucht te winnen. Deze is al verkrijgbaar vanaf € 89,99.

De Madd Gear BP1 Pro Stuntstep is geweldig voor beginners en is verkrijgbaar in 3 verschillende Madd Gear grafische kleuren, paars, roze en groen. Met een deck uit één stuk en quick stop rem kan dit niet beter. Het wordt echter beter uitgerust met ZXZ-C Bearing versterkt de grootsheid van de Madd Gear BP1. Met een lichtgewicht en solide constructie is dit perfect voor elk kind met een gewicht van minder dan 80 kg. Madd Gear heeft meerdere retailers die vermeld staan op de Madd Gear-website.

Razor Pro III Stuntstep met vaste stang is een van de duurdere en populaire reeksen met een gemiddelde prijs van Β£ 129,95. Het Razor-assortiment is allemaal hoogwaardig en deze is van de bovenste plank met RZR Pro 30-lagers, drievoudig gestapelde balhoofdbuisklem, 100 mm vork met schroefdraad en spatbordrem. Voor die reeds gevestigde rijders is dit perfect. Perfect voor skateparken of street skaten.

Storm Y-Bar Orange Stuntstep is niet erg bekend, maar het stormbereik is net zo goed als elk ander bereik. Uitgerust met de hoogste ABEC-lager beschikbaar ABEC 9 betekent dit dat dit een immens soepele en snelle rit is. Triple stack collar clamp, versterkte stalen legering vork en stalen legering staaf constructie geeft deze grote duurzaamheid en sterkte. Met een maximaal gewicht van 100kg is dit geweldig voor alle leeftijden. Beschikbaar voor een geweldige Β£ 54,95, je kunt echt niet fout gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *