Glazen snoeppotten gebruiken in winkels

 

U hoeft geen eigenaar van een snoepwinkel te zijn om aantrekkelijke snoepdisplays voor uw klanten te maken. Alle soorten bedrijven, van gemakswinkels en supermarkten tot boekhandels en ijssalons, creΓ«ren snoepdisplays om klanten tevreden te stellen en de verkoop te verhogen.

Er zijn echter drie dingen waar u rekening mee moet houden voordat u glas snoep potje groothandel bestelt. Uw klanten, uw winkelomgeving en het soort snoep dat u wilt uitstallen.

1. Denk aan de klant

Glazen snoepflessen staan vooral bekend om de rol die ze spelen als aantrekkelijke uitstalling in ouderwetse snoepwinkels, maar dat betekent niet dat die typische snoepwinkelklanten (zoals kinderen) de meest betrouwbare mensen zijn rond glas. snoep container.

Natuurlijk zijn niet alle snoepwinkelklanten kinderen. Veel van onze klanten bestaan uit snoepminnende ouders en volwassenen! Als het klantenbestand van uw snoepwinkel uit meerdere leeftijden bestaat, overweeg dan om plastic snoepcontainers te gebruiken als display-armaturen in gebieden waar kinderen het meest geneigd zijn zich erop uit te trekken, en elegantere glazen snoeppotten op te slaan in gebieden waar u uw snoepproducten tentoonstelt. doe het. Volwassenen houden van gastronomische chocolade.

2. Denk aan de winkelomgeving

Zelfs als je winkel geen andere soorten snoep verkoopt, maar wel snoepjes waar volwassenen het meest van houden, zoals gastronomische snoepjes, moet je rekening houden met de omgeving van je winkel voordat je besluit om al dan niet glazen snoeppotten te gebruiken.

Snelle winkels met veel verkeer zijn geweldig voor het soort situaties waarin glas kan breken, dus als het in uw winkel behoorlijk druk is, kunt u overwegen om te kiezen voor plastic snoeppotten in plaats van glazen snoepcontainers. Je kunt natuurlijk ook plastic bakjes gebruiken in drukbezochte ruimtes en bakjes mixen met glazen bakjes waar het er ingetogener uitziet. U kent het typische verkeersvolume van uw winkel het beste, dus houd daar rekening mee voordat u glazen snoepflessen in de groothandel bestelt.

3. Productoverweging

Uiteraard past het snoep goed bij een glazen snoepfles. Maar voordat u daadwerkelijk koopt, moet u overwegen wat voor soort snoep u op de fles wilt laten zien.

Sommige winkeliers gebruiken graag glazen vissenkommen om snoep uit te stallen. Deze containers werken goed voor veel merchandise-displays, en het is geen verrassing dat ze ook goed werken voor het maken van snoepdisplays. Het aquarium laat de koopwaar echter bloot. Dus als u ervoor kiest om glazen aquariumcontainers te gebruiken als onderdeel van uw snoepdisplay, moet u kiezen voor verpakt snoep.

Als je van plan bent onverpakte snoepjes te tonen, kies dan voor glazen doppen. Deze glazen potten zijn net zo mooi als alle andere soorten glazen display-armaturen, en de deksels bieden extra bescherming voor onverpakte snoepjes.

Sommige snoepjes zijn niet geschikt voor glazen snoeppotten. Zo passen snoeprepen niet en zien ze er onhandig uit in dit soort snoepdoosjes. Bewaar glazen snoeppotten voor kleine snoepjes. En onthoud: helderdere snoepjes zorgen voor een mooier display!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *