Natuurlijke bevalling – Krantenkoppen veroorzaken chaos

 

 

Deze koppen zijn echt schokkend! Helpen ze aanstaande moeders beter om te gaan met hun geboortevoorbereiding, of veroorzaken ze gewoon onnodige angst en stress? Ik ben moeder van 2, vroedvrouw van 9 jaar, een internationaal gecertificeerde lactatiekundige en een gepassioneerd pleitbezorger voor natuurlijke voorbereiding bevalling. Ik zie dagelijks vrouwen die een slechte geboorte-ervaring hebben en als vroedvrouw weet ik dat ze eenvoudige, natuurlijke opties hadden kunnen gebruiken om hun geboorte-ervaring een van voldoening en vreugde te maken.

Als we nadenken over de krantenkoppen, “Orgastische geboorte”, wat zegt dit dan? Hoewel het mogelijk is, is het laatste wat een vrouw verwacht te ervaren tijdens de bevalling een orgasme. Ze is ten einde raad met pijn, ongemak en de naderende marathon die de bevalling is… en nu hoort ze dat vrouwen orgasmes hebben! Ik weet dat deze film over keuze gaat en laat zien hoe een groep vrouwen bevalt, maar nogmaals, de kop geeft vrouwen meer druk en verwachting.

Wanneer is het genoeg? Waarom kunnen we vrouwen niet gewoon enkele echte en bewezen opties geven om een natuurlijke bevalling te krijgen, in plaats van druk uit te oefenen? Dit is mijn missie in het leven, om vrouwen keuze te geven en hen te informeren over de wonderen van de bevalling, zodat ze met hun lichaam en hun baby kunnen werken.

2009 is het jaar van hoop, zoals vermeld door OPRAH, dus wat dacht je ervan om vrouwen hoop te geven in plaats van angst en verwachting. Met alle beschikbare keuzes kunnen vrouwen een sfeer creรซren die positief is en hun zelfvertrouwen laten stralen.

Ik heb geprobeerd vrouwen over de hele wereld te helpen het vertrouwen in hun lichaam terug te krijgen. Ik heb 7 van ‘s werelds toonaangevende autoriteiten geรฏnterviewd over natuurlijke bevallingstechnieken zoals acupressuur, acupunctuur, hypnobirthing, reflexologie, de Bradley-methode en nog veel meer.

In de 7-delige serie natuurlijke bevalling hebben de experts de geest van vrouwen geopend voor een nieuwe wereld van mogelijkheden en opties die ze misschien nog niet eerder hadden gehoord. Natuurlijke bevalling zal meer gaan over het kiezen van wat voor soort methode voor hen werkt in plaats van alleen kiezen of je een keizersnede wilt of niet. De meeste vrouwen beginnen hun geboortereis met het voorwendsel ‘proberen geen drugs te gebruiken’, dit is allemaal goed en wel, maar eindigen met een bevredigende natuurlijke geboorte komt zelden voor. Vrouwen moeten hun geboorte plannen en zichzelf uitrusten met kennis over hoe hun lichaam werkt, hoe ze met hun lichaam en baby moeten werken en er volledig op kunnen vertrouwen dat hun lichaam bij de geboorte is gemaakt.

Deze nieuwe interviewreeks is online beschikbaar als volledige audiodownload van http://www.child-birth-options.com. Een transcriptie van de interviews is ook beschikbaar, evenals een uitgebreid geboorteplan, een gemakkelijk te volgen oefen- en rekschema, een overlevingsboek over borstvoeding en geweldige links naar video’s over natuurlijke bevallingen.

Mijn doel is om te proberen de perceptie van hoe vrouwen naar geboorte kijken te veranderen en hopelijk de geboortestatistieken te beรฏnvloeden. De keuze is immers niet tussen een natuurlijke bevalling of een keizersnede… het gaat allemaal om het informeren van vrouwen en het koesteren van hun vaardigheden en zelfvertrouwen om een onbevreesde bevalling te hebben die hen permanent zal binden aan hun kind en partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *